Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Finike Devlet Hastanesi'ne röntgen cihazı

        (Fotoğraflı)

        Ali Karataç

        ANTALYA (İHA) - Antalya Kamu Hastaneleri Birliği'ne bağlı Finike Devlet Hastanesi diş ünitesinde kullanılmak üzere son teknoloji panoramik dijital röntgen cihazı alındı.

        Finike Devlet Hastanesi diş ünitesinde kullanılmak üzere panoramik dijital röntgen cihazı alındı. Finike Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Yücel Kurt, diş tedavisinde önemli bir yere sahip olan son teknoloji panoramik dijital röntgen cihazı alarak kullanmaya başladıklarını söyledi. Hastalara daha sağlıklı, daha etkin ve daha hızlı hizmet vereceklerini belirten Kurt, yine cihaz sayesinde hastaların ağız, diş, çene ve eklem yapıları çok kısa sürede görüntüleneceğini, teşhis, tanı ve tedavinin daha kısa sürede yapılacağını kaydetti. Başhekim Yücel Kurt, 4 diş hekiminin görev yaptığı hastanede, yeni röntgen cihazıyla hastaların tedavi ihtiyaçlarını daha hızlı ve etkin karşılayacaklarını söyledi.

        (AK-SÇ-Y)

        17.01.2017 13:46:24 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler