Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        "Okula Giderken Üşümüyorum" kampanyası sona erdi

        (Fotoğraflı)

        Ahmet Şükrü Uluçay

        SAMSUN (İHA) - Samsun Bafra Umut Derneği tarafından başlatılan "Okula Giderken Üşümüyorum" kampanyası sona erdi

        Aralık ayında Bafra Umut Derneği tarafından başlatılan "Okula Giderken Üşümüyorum" kapsamına 55 iş adamının yapmış olduğu destekle 555 öğrenciye bot, mont ve kışlık giysi yardımında bulunuldu. İlçe merkezinde ve kırsal kesimde bulunan öğrencilere yapılan yardımlar haricinde yurdun diğer bölgelerinden gelen taleplere de cevap verildi.

        Bafra Umut Derneği Başkanı Hülya Yangın Ertekin, "Başlattığımız 'Okula Giderken Üşümüyorum' kampanyası ile belirlediğimiz hedefi yakalamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu kampanya süresince derneğe destek olarak üşüyen çocuklarımızın ısınmasına katkı sağlayan hayırsever iş adamlarımıza, lojistik desteğiyle hep yanımızda olan Bafra Belediyesine ve bizlerin yanında olan ve daima destek veren herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.

        (ŞU-SLH-Y)

        18.01.2017 13:28:10 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler