Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Vali Mahmut Demirtaş, Saydam Caddesi esnafını ziyaret etti

        (Fotoğraflı)

        ADANA (İHA) - Vali Mahmut Demirtaş, periyodik olarak gerçekleştirdiği esnaf ziyaretlerini Saydam Caddesi'nde faaliyet gösteren esnafla bir araya gelerek sürdürdü.

        Saydam Caddesi esnafıyla bir araya gelen ve işyeri sahiplerine 'Hayırlı işler, bol kazançlar' temennisinde bulunan Vali Mahmut Demirtaş, kendisine iletilen sorunlar ile talep ve beklentileri dinledi.

        Esnaf kesiminin toplumun en önemli katmanlarından biri olduğuna ve 'Ahi Evran' geleneğini günümüzde yaşatarak, geleceğe taşıdığına dikkat çeken Vali Demirtaş, daima esnafın yanında olduklarını söyledi.

        Esnafın dile getirdiği sorunların titizlikle takipçisi olacağını belirten Vali Mahmut Demirtaş, sohbet ettiği esnafa kapısının her zaman açık olduğunu sözlerine ekledi.

        Vali Mahmut Demirtaş'ın esnaf ziyareti sırasında Seyhan Kaymakamı Şenol Bozacıoğlu ve İl Emniyet Müdürü Osman Ak da hazır bulundu.

        (ELF-Y)

        18.01.2017 13:47:37 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler