Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Keleş, yeni kimlik için müracaat etti

        (Fotoğraflı)

        Tuncay Türkgülü

        DÜZCE (İHA) - Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Düzce İl Nüfus Müdürlüğünü ziyaret etti. Yeni kimlik kartları hakkında bilgi alan Başkan Keleş kimlik değişimi için avuç izi kaydını yaptırdı.

        Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Düzce İl Nüfus Müdürlüğünü ziyaret etti. Vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Keleş, yenilenen kimlik kartları hakkında bilgi aldı. Elektronik kimlik kartlarının güvenlik ve teknolojik açıdan faydasına dikkat çeken Başkan "biz de bugün burada yeni kimlik kartları hakkında detaylı bilgi alarak başvurumuzu yapmaya geldik. Artık Türkiye Cumhuriyeti de teknolojiyi yakından takip ediyor ve vatandaşlarının refah ve huzuru için gereken tüm girişimler yapılıyor. Bizlere de vatandaşlık görevi olarak kimliklerimizi yenilemek düşüyor" dedi.

        (TT-AY)

        18.01.2017 14:03:58 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler