Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kulu'da motosiklet yayaya çarptı: 2 yaralı

        (Fotoğraflı)

        Ömer Keleş

        KONYA (İHA) - Konya'nın Kulu ilçesinde, yolun karşısına geçmek isteyen bir kadına çarpan motosikletin devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

        Kaza, saat 20.30 sıralarında Olof Palme Parkı önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, hasta komşusunu ziyarete giden Hatice B.'ye (63), yolun karşısına geçmek istediği sırada Yıldıray A.'nın (46) kullandığı motosiklet çarptı. Çarpmanın etkisiyle yaşlı kadın park halindeki bir tırın dorsesinin tekerine çarptı, motosiklet sürücüsü de yola savruldu. Yaralanan motosiklet sürücüsü ve yaşlı kadın olay yerine çağrılan ambulansla Kulu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. İlk müdahaleleri yapılan yaralıların Konya'ya sevk edildiği öğrenildi.

        Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

        (ÖK-AH-Y)

        19.01.2017 09:56:32 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler