Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yardımsever derneği gazetecileri unutmadı

        (Fotoğraflı)

        Halil Dağ - Yakup Güler

        TEKİRDAĞ (İHA) - Yardım Sevenler Derneği Tekirdağ Şubesi, "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü" dolayısıyla etkinlik düzenledi.

        Yardım Sevenler Derneği Tekirdağ Şubesi tarafından gerçekleşen etkinlikte, dernek üyeleri kendi yaptıkları ikramlar ile basın mensuplarını ağırlayarak, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladılar.

        Dernek Başkanı Neslihan Gürcanlar, yaptığı konuşmada, yapılan yardım çalışmalarında basının kendilerine destek olduğunu söyleyerek, "Yoğunluk nedeniyle gecikmeli bir kutlama yapmak zorunda kaldık. Sizlere ne kadar teşekkür etsek azdır. Birçok ihtiyaç sahibine ulaşıyoruz. Gönüllülerimiz, dernek üyelerimiz ve basının desteği ile daha güzel işler gerçekleştiriyoruz" dedi.

        (HLD-MEF-Y)

        19.01.2017 10:13:24 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler