Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Erdemli'de aşırı yağıştan etkilenen yollar düzeltiliyor

        (Fotoğraflı)

        MERSİN (İHA) - Mersin'in Erdemli ilçe Belediyesi, Kargıpınarı, Çeşmeli ve Doğusandal mahallelerinde aşırı yağışın zarar verdiği yollarda çalışmalar yapıyor.

        Erdemli'nin aşırı yağıştan etkilenen mahallelerinde tahribatın izleri siliniyor. Bozulan bahçe ve ara sokak yollarını düzelten Belediye ekipleri, tahrip olan büzlerin yerlerine de yenilerini yerleştiriyor. Aşırı yağışın sebebiyet verdiği tahribatın izlerini silme çalışmaları yaptıklarını söyleyen Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, "Yaptığımız alt yapı çalışmaları ve aldığımız tedbirler sayesinde Erdemli sel olayından fazla etkilenmedi. Allah memleketimizi her türlü afattan muhafaza buyursun" dedi.

        Doğusandal, Çeşmeli ve Kargıpınarı mahallerinde aşırı yağışların yollara verdiği zararları giderdiklerini dile getiren Tollu, yama çalışmalarının da yoğun bir şekilde sürdüğünü belirtti. Belediye yama ekibinin yoğun bir tempoda çalıştığının Tollu, "Yama geçici bir çözüm, ancak havaların asfalt dökümüne uygun hale gelmesine kadar yollarda oluşan çukurların vatandaşları mağdur etmemesi için önemli bir çalışma. Ekiplerimiz durmaksızın çalışarak bu sorunları gidermeye çalışıyor" diye konuştu.

        (KRY-Y)

        19.01.2017 11:35:32 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler