Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Emel Mathlouthi ve Serkan Çağrı Nilüferlilerle buluştu

        (Fotoğraflı)

        BURSA (İHA) - Nilüfer Belediyesi, düzenlediği konserlerle müziğin farklı seslerini sanatseverlerle buluşturmaya devam ediyor.

        Arap dünyasının güçlü sesi Emel Mathlouthi ve klarnet virtüözü Serkan Çağrı, Nilüfer'de sevenlerinin karşısına çıktı. Konseri, salonu dolduran müzikseverlerle birlikte Nilüfer Belediyesi Başkan Danışmanı Sibel Özer de izledi. İki bölümden oluşan konserin ilk bölümünde sahne alan Serkan Çağrı, klarnetiyle ustalığını konuşturdu. Sevilen eserlerini seslendiren Çağrı, izleyenleri kendine hayran bıraktı.

        Konserin ikinci bölümünde sahneye çıkan Emel Mathlouthi, kendine has yorumuyla sevilen eserlerini söyledi. Dinleyicilerle Türkçe konuşan Emel Mathlouthi, dansıyla da ilgi topladı.

        Konserin son anlarında sürpriz yaparak sahneye çıkan Serkan Çağrı, klarnetiyle Emel Mathlouthi'ye eşlik etti. Sanatseverlere unutulmaz bir gece yaşatan Emel Mathlouthi, 'Ben seni sevdiğimi dünyalara bildirdim' şarkısını Türkçe seslendirdi. Gecenin sonunda Serkan Çağrı ve Emel Mathlouthi ayakta alkışlandı.

        (MŞ)

        19.01.2017 11:40:01 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler