Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Milas'ta karne hediyesi sinema bileti

        (Fotoğraflı)

        Demet Leyne

        MUĞLA (İHA) - Öğrencilerin tatillerine verimlilik sağlamak ve arkadaşlarıyla güzel vakit geçirmelerine katkı sağlamak amacıyla Milas Milli Eğitim Müdürlüğü ile AVM arasında protokol imzalandı.

        Okulların sömestr tatiline girmesine günler kala, Milas Milli Eğitim Müdürlüğü ve ilçede faaliyet gösteren bir AVM'den öğrencileri sevindirecek bir haber geldi. Milas Milli Eğitim Müdürlüğü ve bir AVM tarafından geliştirilen "Güzel Yürekler Sinemada" projesi için dün Milas Kaymakamlığı makamında taraflar protokol imzaladı.

        Öğrencilerin tatillerine verimlilik sağlamak ve arkadaşlarıyla güzel vakit geçirmelerine katkı yapmayı öngören protokol; Milas Kaymakamı Eren Arslan, Milas Milli Eğitim Müdürü İsa Bal ve Alışveriş Merkezi Genel Müdürü Yiğit Taban tarafından imzalandı.

        İmzalanan protokolle birlikte; bu yarıyıl tatilinde derslerinde başarılı olan ve karnesi iyi olan öğrencilerin indirimli alışverişler yaparak, ücretsiz ve indirimli sinema bileti edinmesi amaçlanıyor.

        Projede ayrıca, yarıyıl tatilinde derslerinde başarılı olan arkadaşlarının sinemaya ücretsiz gittiğine tanık olan öğrencilerin motivasyonunun sağlanması ve ödüllendirilmesi planlanıyor.

        (MB-Y)

        19.01.2017 12:17:46 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler