Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SDÜ kampüsündeki sokak hayvanları için kulübe

        (Fotoğraflı)

        Ferhat Kaya

        ISPARTA (İHA)- Isparta Belediyesi tarafından hazırlanan kedi evleri ve köpek kulübeleri Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) kampüsüne yerleştirildi.

        Soğuk kış günlerinden etkilenen sokak hayvanları için Isparta Belediyesinin şehir merkezindeki sokak hayvanlarının soğuktan korunması amacıyla hazırladığı köpek kulübeleri ve kedi evleri, SDÜ yerleşkesindeki bazı noktalara yerleştirildi. Isparta Belediyesi atölyelerinde yapılan kedi evleri ile köpek kulübeleri, doğu ve batı yerleşkesinde hayvanların yoğun olarak bulundukları bölgelere yerleştirildi. Hayvanları Koruma Topluluğu Akademik Danışmanı Öğretim Görevlisi Ömer Samsunlu, toplulukta görev alan 200 gönüllü ile yerleşke içerisindeki hayvanların beslenme, barınma gibi ihtiyaçlarını karşıladıklarını belirterek Isparta Belediyesinin hayvanların korunmasına yönelik verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

        (FK-SÇ-Y)

        19.01.2017 15:15:42 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Isparta haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Isparta Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler