Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Erzincan OSB'de yapılması planlanan tıbbi cihaz-ilaç üretim ve ar-ge tesisi görüşüldü

        (Fotoğraflı)

        Abdullah Aslan

        ERZİNCAN (İHA) - Erzincan Organize Sanayi Bölgesinde (OSB) kurulması planlanan Medikal-ilaç üretim tesisi projesine yönelik görüş alışverişinde bulunuldu.

        Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, Rd Global - Invamed firması Yönetim Kurulu Başkanı Raşit Dinç, yönetim kurulu üyelerinden Oğuz Dinç, İlker Cömertoğlu ve Mesut Öğütçü ile birlikte Erzincan Valisi Ali Arslantaş'ı makamında ziyaret ettiler.

        Gerçekleştirilen ziyarette Rd Global - Invamed firması olarak Erzincan Organize Sanayi Bölgesinde (OSB) kurulması planlanan Tıbbi cihaz-ilaç üretim ve Ar-Ge tesisi için firma yöneticileri, yapılması planlanan üretim tesisi hakkında bilgi verdiler.

        Rd Global Yönetim Kurulu Başkanı Raşit Dinç ziyaretlerinde branş olarak Dünyada ilk 5 firma arasında yer almayı hedeflediklerini belirterek, Medikal sektöründe Milli üretimin ve Milli İnovasyonun öncülüğünü yaptıklarını söyledi.

        Erzincan Valisi Ali Arslantaş ise 2017 yılında yatırım hizmetlerinin ortaya çıkmasında Başbakan Binali Yıldırım'ın destekleri ile ilimizde her alanda hummalı bir çalışma sürdüğünü kaydederek, Erzincan'ın kalkınma ve gelişmesine katkı sağlayacak bu tür projelerin Erzincan ve Türkiye için hayırlı olmasını diledi.

        (AA-AT-Y)

        19.01.2017 15:39:49 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzincan haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzincan Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler