Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kaymakam Üçer, başarılı sporcuları konuk etti

        (Fotoğraflı)

        Nurhan İçmez

        TOKAT (İHA) - Turhal Kaymakamı Ahmet Süheyl Üçer, Tokat il birincisi olan hentbol takımını makamında konuk etti.

        Turhal Kaymakamı Ahmet Süheyl Üçer, Tokat il birincisi olan Yeşilırmak Anadolu Lisesi genç kız ve genç erkek hentbol takımının sporcuları Okul Müdürü Yunus Bulut ve okul öğretmeni Osman Çalışkan'ı makamında kabul etti. İl birinciliği şampiyonluk kupaları ile birlikte yaptıkları ziyarette sporcular adına genç kız hentbol takımı kaptanı Ayşegül İç, Kaymakam Üçer'e çiçek takdim etti. Kaymakam Üçer, genç sporcular ve öğretmenlerini tebrik ederek, "Bölge birinciliği müsabakalarında da aynı başarıyı göstereceğinize inanıyor, şimdiden başarılar diliyorum" dedi.

        Yeşilırmak Anadolu Lisesi kız ve erkek hentbol takımları 17-21 Şubat 2017 tarihlerinde düzenlenecek olan bölge birinciliği müsabakalarında Tokat'ı temsil edecekler.

        (Nİ-SLH-Y)

        19.01.2017 17:17:19 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tokat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tokat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler