Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Salihlili öğrenciler İspanya yolcusu

        (Fotoğraflı)

        Behzat Akcan

        MANİSA (İHA) - Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Talat Zurnacı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Erasmus+ Gençlik Projesi kapsamında 4-18 Şubat tarihleri arasında staj yapmak için İspanya'ya gidecek.

        Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Talat Zurnacı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Müdür Yardımcısı Hasret Dönmez, Hemşirelik Alanı Öğretmeni Uzman Öğretmen Arzu Kara eşliğinde hemşirelik alanından seçilen 10 başarılı öğrenci ile Avrupa Birliği Eğitim, Gençlik Ve Spor Programları 'Yaşlıyım, Sağlıklıyım' isimli Erasmus+ Gençlik Projesi kapsamında 4-18 Şubat tarihleri arasında staj yapmak üzere İspanya/Marbella'ya gidecek. Avrupa'daki stajın öğrenciler için büyük bir fırsat olduğunu söyleyen Okul Müdürü Abdülbaki Türken, "Öğrencilerimiz için bu büyük bir fırsattır. İspanya'da edinecekleri tecrübeler mesleki yaşamlarında yaşlı bakımı konusunda deneyimli birer hemşire olmalarını sağlayacaktır" dedi.

        (BA-AY-Y)

        19.01.2017 17:40:53 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler