Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Forum Mersin'de Emoji Festivali başlıyor

        MERSİN (İHA) - Forum Mersin Alış Veriş Merkezi'nde, sosyal medyada duygu ve düşünceleri ifade etmek için kullanılan emojiler, ziyaretçileriyle buluşuyor.

        Forum Mersin'den yapılan açıklamada, 21-28 Ocak tarihleri arasında düzenlenecek olan Emoji Günleri'nde, misafirler 'Emoji Ol' alanında belirledikleri emoji ifadeleriyle kendi yüzlerinden emoji oluşturup tasarımlarını rozet olarak alabilecek.

        Bunun dışında Forum Mersin misafirleri, Nail Art alanında tırnaklarını emoji desenleri ile süsleyebilecek. "Emoji Kafası" etkinliğinde birbirinden eğlenceli emojileri seçme şansı yakalayarak bu eğlenceli anı fotoğrafla ölümsüzleştirebilecekler. Katılımcılar ayrıca yaratıcılıklarını kullanarak kendi emojilerini oluşturabilecek, Forum Mersin'in çeşitli yerlerine yerleştirilen dev emoji dekorlarıyla eğlenceli dakikalar geçirecek.

        Forum Mersin minik ziyaretçilerini de unutmadı. Minik katılımcılar için oluşturulacak atölyelerde çocuklar kendi emoji maskelerini tasarlayacak. Etkinlik alanında minik ziyaretçilerin hem eğlenirken hem de el becerilerini geliştirebilecekleri emoji aktiviteleri yer alacak.

        (HSK-Y)

        20.01.2017 11:50:21 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler