Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Büyükşehir'den dolandırıcılara kanmayın uyarısı

        İsmail Gündüz

        KOCAELİ (İHA) - Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, iştirakler ve üst düzey yöneticilerinin adını bağış ve yardım taleplerine karşı kullananlara karşı vatandaşları uyardı.

        Bağış ve yardım taleplerine karşı vatandaşları uyaran yetkililer, "Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin üst düzey yöneticilerinin isimleri bahane edilerek bağış ve yardım talebinde bulunulmaktadır. Dolandırıcılar son olarak Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Ali Yeşildal'ın adını kullanarak Halep için yardım talebinde bulundular" dedi.

        Bu ve benzeri taleplere itibar edilmemesi ve yardımda bulunulmamasını ifade eden Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, karşılaşılacak sorunlar için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Çağrı Merkezi'ne müracaat edilmesi gerektiğini ifade etti.

        (İG-Y)

        20.01.2017 12:34:40 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler