Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tarihi han yıkılması tehlikesi yaşadı

        (Fotoğraflı)

        Yılmaz Sarıpınar

        MANİSA (İHA) - Manisa'nın Soma ilçesinde tarihi konumdaki sit alanında yer alan Balcı Hanı çatısı, yıkılma tehlikesine karşı çevresinde güvenlik önlemi alındı.

        Vatandaşların ihbarı üzerine harekete geçen Soma Belediyesi Zabıtası ve Gediz Elektrik ekipleri eski kapalı çarşının hemen yanındaki yıkılmak üzere olan Balcı Hanı etrafında önlem aldı. Soma Belediyesi ekipleri durumu Vakıflar Bölge Müdürlüğü'ne bildirirken ilgili kurum yıkıma izin vermedi ve kendilerinin beklenmesi talimatını verdi. Belediye ekipleri de Fevzi Çakmak Caddesi'ni şeritler vasıtasıyla yaya ve araç trafiğine kapatarak önlem aldı.

        Her gün çok sayıda araç ve yaya tarafından kullanılan bu yolda büyük tehlike oluştuğunun altını çizen vatandaşlar yıkıma izin verilmemesini eleştirdi.

        (YS-ÖA

        20.01.2017 13:35:53 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler