Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Genel Sekreter Tenekeci'den muhtarlara ziyaret

        (Fotoğraflı)

        Necmettin Eroğlu

        AĞRI (İHA) - Ağrı İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Erhan Tenekeci, Eleşkirt Muhtarlar Derneği Başkanı Naci Sarı'yı ziyaret etti.

        Ziyarette konuşan Muhtarlar Derneği Başkanı Naci Sarı, Genel Sekreter Erhan Tenekeci'nin ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirdiler. İlçedeki bütün köy grup yollarının sıcak asfaltla kaplandığını ifade eden Sarı, şimdi ise tek tek köy yollarının asfaltlanmaya başladığını ifade ederek, Tenekeci'ye teşekkür etti. Münferit bazı köylerin arazi yolları ve içme suyu yetersizliği bulunduğunu ifade eden Sarı, bu konuda sıkıntıların çözümü konusunda destek istedi.

        Genel Sekreter Erhan Tenekeci ise, sıkıntıları bildiklerini ve sezonun açılışıyla beraber çalışmalara hızlı bir şekilde başlayacaklarını müjdeledi. Tenekeci, "Vali Bey köy içme suları konusuna çok önem veriyor. Bazı köylerimizde kaynak sıkıntısı olduğunu, diğer köylerde ise bu yıl içerisinde inşallah su sıkıntısı konusunu gündemden çıkaracağız" dedi.

        (MSA-Y)

        20.01.2017 13:54:50 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ağrı haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ağrı Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler