Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kaymakam Sağ karne dağıttı

        (Fotoğraflı)

        Ahmet Erkut

        ADIYAMAN (İHA) - Adıyaman'ın Sincik ilçe Kaymakamı Zafer Sağ, Sincik İmam Hatip Orta Okulundaki öğrencilere karne dağıttı.

        Öğrencilere yakın ilgi gösteren Sincik Kaymakamı Sağ, karne verdiği öğrencilerle sohbet edip fotoğraf çekti. İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aydın ve Şube Müdürü Mehmet Türk ile birlikte sınıfları ziyaret eden Kaymakam Sağ, öğretmenlerden öğrencilerin son durumlarını öğrendikten sonra karnelerini verdi. Öğrencilere karnelerini verirken tek tek notlarını da inceleyen Kaymakam Sağ, "2016-2017 eğitim sezonunun ilk yarısının sonuna gelmiş bulunmaktayız. Eğitim için elimizden gelen çabayı gösteriyoruz. Sevgili öğrenciler iyi bir gelecek için derslerinize iyi çalışmanız gerekiyor. Bu konuda ailelerinizin de sizlere destek olmaları gerekiyor. Çocuklarımıza düzenli çalışma sistematiğini öğretmemiz gerekiyor. Hepinize iyi tatiller diliyorum. Tatilde çok iyi dinlenin ama kitap okumayı da ihmal etmeyin" diye konuştu.

        (AE-SD-Y)

        20.01.2017 17:34:32 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler