Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gaziantep'te sahte piyango bileti ele geçirildi

        (Görüntülü)

        GAZİANTEP (İHA) - Gaziantep'te bir kuaför ile matbaaya düzenlenen operasyonda sahte milli piyango biletleri, paralar ve baskı aletleri ele geçirildi.

        Gaziantep'te bir kuaför ile matbaaya düzenlenen operasyonda sahte milli piyango biletleri, paralar ve baskı aletleri ele geçirildi. İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yürütülen çalışmalar sonucunda, bir kadın kuaförü ile matbaaya eş zamanlı operasyon düzenlendi. İş yerlerinde yapılan aramalarda, sahte olduğu tespit edilen 9 bin 374 milli piyango bileti, toplam 16 bin 700 dolar, 177 milyon 250 bin Irak dinarı ve 2 pasaport ile 100 dolarlık metal baskı kalıbı, 1 metal pasaport kalıbı, 27 boş silah taşıma ruhsatı, 750 boş trafik tescil belgesi, 8 hafıza kartı ele geçirildi" denildi.

        Olayla ilgili olarak ise biri çocuk 4 kişi gözaltına alınırken, şahısların sorgusunun sürdüğü bildirildi.

        (SD-Y)

        20.01.2017 21:47:57 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler