Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çağdaş Sanatlar Merkezi, Adalet ve Demokrasi Haftası'na ev sahipliği yapıyor

        ANKARA (İHA) - Çankaya Belediyesi Çağdaş Sanatlar Merkezi, Adalet ve Demokrasi Haftası'na ev sahipliği yapıyor. Bu yılki sloganı "Bu hesap sorulmaz mı?" olan hafta, Gazeteci Yazar Uğur Mumcu'nun öldürüldüğü 24 Ocak'ta başlayıp Hukukçu ve Siyasetçi Muammer Aksoy'un öldürüldüğü 31 Ocak tarihinde sona erecek.

        Çankaya Belediyesi Çağdaş Sanatlar Merkezi ve Yılmaz Güney Sahnesi, 'Adalet ve Demokrasi Haftası'na ev sahipliği yapıyor. Uğur Mumcu Araştırmacı Gazetecilik Vakfı önderliğinde ve 50'den fazla sivil toplum örgütünün katılımıyla hazırlanan hafta, Gazeteci Yazar Uğur Mumcu'nun öldürüldüğü 24 Ocak'ta başlayıp Hukukçu ve Siyasetçi Muammer Aksoy'un öldürüldüğü 31 Ocak tarihinde sona erecek.

        "Bu hesap sorulmaz mı?" sloganıyla düzenlenen haftada, "Türkiye'nin Dönüşüm Yılları", "Başkaldırı Ahlakı ve Dayanışma", "Türkiye'de Başkanlık", "Ateşin Ortasında Türkiye" gibi açık oturumların yanı sıra, "Dizelerde Saklı Yaşamı ile Uğur Mumcu", "İnsana ve Sanata Dair" başlıklı şiir dinletileri de yer alacak.

        Bahadır Tokmak'ın yönettiği "47. Kromozom" adlı tiyatro oyununun da izleyicisiyle buluşacağı haftada, türkü dinletisi de gerçekleşecek.

        Hafta boyu yapılacak etkinliklerin ayrıntısı www.umag.org.tr adresli internet sitesinde yer alıyor.

        (BC-MK-Y)

        21.01.2017 11:47:33 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler