Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Erzin'de Kadın Mesleki Eğitim Merkezi açıldı

        (Fotoğraflı)

        HATAY (İHA) - Hatay'ın Erzin ilçesine bağlı Mustafalı Mahallesi'nde hayırsever Mehmet Erok varisleri tarafından belli bir süreliğine karşılıksız olarak verilen eski bina, Erzin belediyesi tarafından yeniden düzenlenerek 'Kadın Mesleki Eğitim Merkezi' olarak hizmete girdi. Merkezde, iğne oyası ve kırk yama kurslarının verileceği belirtildi.

        Kadın Mesleki Eğitim Merkezi'nin açılışına Erzin İlçe Kaymakamı Ahmet Demirci, Erzin Belediye Başkanı Kasım Şimşek, Jandarma Bölük Komutanı J.Üsteğmen Mehmet Birol, İlçe Emniyet Müdürü Ali Çolak, STK temsilcileri, kursiyerler ve vatandaşlar katıldı.

        Açıl öncesi konuşma yapan İlçe Kaymakamı Ahmet Demirci, "Kadınlarımız, ev işlerinin dışında görev aldığında çok daha güzel şeyler yapacağına inanıyorum. Böyle bir mesleki eğitim merkezinin hayata geçmesi son derece sevindiricidir. Bize böyle bir teklif geldiğine son derece mutlu oldum. Kadınlarımız daha güzel şeylere layıktır. Kadınlarımız istesin bizde gücümüzün yettiğince kendilerine yardımcı olalım. Bu eğitim merkezinde hayata geçirilen ürünler için de kendilerine tanıtım ve satış için çarşı merkezinde bir yer vereceğiz" ifadesini kullandı.

        Konuşmaların ardından Kadın Mesleki Eğitim Merkezi'nin açılış kurdelesi kesildi. Daha sonra açılışa katılanlar mesleki eğitim merkezinde incelemelerde bulundu.

        (ELF-Y)

        21.01.2017 12:26:17 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hatay haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hatay Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler