Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bozüyük jandarmasının kapanan yol seferberliği

        (Fotoğraflı)

        İsmet Cep

        BİLECİK (İHA) - Bilecik'in Bozüyük ilçesine bağlı Hamidiye köyü yolu, dağlık alandan koparak gelen ve yolu kapatan büyük kaya kütlesi nedeniyle ulaşıma kapandı. Karanlık ve sisli gecede İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri kapanan yolu açmak için seferber oldu.

        Edinilen bilgiye göre, gece geç saatlerde meydana gelen olayda; köy sakinlerinden Serdar Kurt, Bozüyük'e inerken Kocabayır mevkiine geldiğinde yolun ortasında büyük bir kaya kütlesiyle karşılaştı. Yaklaşık 3 ton ağırlığındaki büyük kaya kütlesinin yolu kapatması nedeniyle yolun ulaşıma kapandığını gören Serdar Kurt, durumu İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, yolun kapandığını görüp havanın karanlık ve sisli olması nedeniyle yolu kullanacak vatandaşların herhangi bir kazaya karışmamaları için hemen harekete geçti. Önce karayolları ile görüşen ekipler, bir sonuç alamayınca belediye yetkilileri ile irtibata geçildi. Belediye yetkililerince olay yerine bir kepçe gönderilerek büyük kaya kütlesinin yoldan kaldırılmasıyla yolun ulaşıma açılması sağlandı.

        Yolun açılmasıyla birlikte köyden şehre inen ve iş çıkışı köydeki evlerine ulaşmak isteyen vatandaşlar İlçe Jandarma ve Belediye ekiplerine teşekkür ederek yollarına devam ettiler.

        (İC-KÇ)

        21.01.2017 13:55:58 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler