Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        NEÜ Ereğli Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Akgül, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi rektörlüğüne atandı

        (Fotoğraflı)

        KONYA (İHA) - Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ) Ereğli Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Akgül de Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektörlüğüne atandı.

        NEÜ Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Şeker, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesine Rektör olarak atanan Prof. Dr. Mehmet Akgül'ün başarılı bir akademisyen ve dekan olarak hizmet ettiğini belirterek, kendisinin yeni görevinde de başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına inandığını söyledi.

        Şeker, üniversiteleri bünyesinde bir akademisyenin böyle kutlu bir göreve getirilmesinden duyduğu memnuniyete dile getirerek, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi'ne Rektör olarak atanan Prof. Dr. Mehmet Akgül'e yürüteceği yeni görevinde başarılar diledi.

        (İHA-İP-Y)

        21.01.2017 16:29:51 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler