Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Karşıyaka'nın konuğu, gazeteci Yanardağ

        (Fotoğraflı - Görüntülü)

        İZMİR (İHA) - Karşıyaka Belediyesi, Adalet ve Demokrasi Haftası kapsamında gazeteci-yazar Merdan Yanardağ'ı Karşıyakalılar ile buluşturdu. Yanardağ, "Türkiye nereye gidiyor?" başlıklı panelde konuştu.

        Sosyal ve kültürel etkinlikleriyle alanında uzman isimleri vatandaşlarla buluşturmaya devam eden Karşıyaka Belediyesi, bu kez de gazeteci-yazar Merdan Yanardağ'ı konuk etti. Atakent'teki Hikmet Şimşek Sanat Merkezi'nde yapılan etkinliğe CHP İzmir İl Başkanı Asuman Ali Güven ve yaklaşık 500 kişi katıldı.

        "Kritik bir süreç yaşıyoruz"

        "Türkiye nereye gidiyor?" başlıklı panelde konuşan Yanardağ, ülke gündemi ve siyasi gelişmeler hakkında izlenimlerini paylaştı. Yanardağ "Türkiye'nin gündeminde Anayasa değişikliği ve referandum var. Kritik bir süreç yaşıyoruz. İçinde bulunduğumuz zorlu günlerden çıkmak için cumhuriyete ve Atatürk kazanımlarına her zamankinden daha fazla sahip çıkmalıyız. Birlik içinde olmalı ve bu mücadelemize inanmalıyız" dedi.

        (CA)

        22.01.2017 12:00:39 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler