Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Biga İlim Yayma Cemiyeti olağan genel kurul toplantısı yapıldı

        (Fotoğraflı)

        Toprak Akkaya

        ÇANAKKALE (İHA) - Biga İlim Yayma Cemiyeti olan genel kurul toplantısı oda lokalinde yapıldı.

        Divan Başkanlığını Ali Rıza Tekin'in yaptığı toplantıda konuşan Başkan Başkaya, "Bu denli kıymetli hocalarımızla, ömrünü millete, devlete ve insanlığa vakfetmiş güzel insanlarla çalışmak her türlü takdirin üstündedir. Makamlar geçicidir, kalıcı olan ise; üretilmiş hizmettir, bilgidir, değerdir. Bu sebeple, şahsıma layık görülen Şube Başkanlığı görevini, şahsımdan ve ömründen, emeğimden katarak, bizden sonraki arkadaşlarımıza da, tıpkı bizden önce hizmet edenlerin yaptığı gibi, Cemiyet'imize layık, insanımıza ve insanlığa layık olarak, görevi devretmek niyetiyle çalışacağız" ifadelerini kullandı.

        İlim Yayma Cemiyeti Biga Şube Yönetimine; Recep Başkaya, Nail Avcı, Hüseyin Şenoğlu, Ömer Yavuz, İsmet Varlık, Tahsin Yediyıldız, Hüseyin Boylu seçildi.

        (GD)

        22.01.2017 12:42:02 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çanakkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çanakkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler