Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bölgesel Amatör Ligi

        - Hakkarispor: 2 - Diyarbakır Yolspor:1

        (Fotoğraflı)

        Feyzullah Taş

        HAKKARİ (İHA) - Türkiye Futbol Federasyonu Bölgesel Amatör Ligi 1. Grupta mücadele eden Hakkarispor, konuk takım Diyarbakır Yolspor'u 2-1 mağlup etti.

        Merzan Mahallesi şehir stadında oynanan maçı Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ferdi Korkmaz, Cumhuriyet Başsavcısı Altuğ Kürşat Şahin, Hakkari Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Pakiş, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Reşit Güldal, bazı hakim ve savcılar ile yüzlerce taraftar izledi. Dağkentli Hakkarispor taraftarları Vali Toprak ve beraberindekilere üzerinde Hakkarispor yazılı atkılar dağıttılar. Taraftarlar Hakkarispor'un hiçbir maçını kaçırmayan Hakkari Valisi Toprak'a yönelik tezahüratlar yaparak, "en büyük vali bizim vali" sloganları attılar.

        Hakkarispor ile Diyarbakır Yolspor arasındaki karşılaşma heyecanlı dakikalara sahne oldu. Hakkarispor, rakibini 2-1 mağlup ederek, sahadan 3 puanla ayrıldı.

        (FT-MSA-Y)

        22.01.2017 15:59:03 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hakkari haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hakkari Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler