Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Emniyet müdürlerinden Vali Yavuz'a ziyaret

        (Fotoğraflı)

        Nejdet Armağan

        MUŞ (İHA) - Muş Valisi Seddar Yavuz, Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Adem Çakıcı ve beraberindeki il emniyet müdürlerini makamında kabul etti.

        Ziyarette, Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Adem Çakıcı'ya, Van Emniyet Müdürü Mehmet Suat Ekici, Elazığ Emniyet Müdürü Doğan Cangül, Tunceli Emniyet Müdürü Doğu Ateş, Bingöl Emniyet Müdürü Metin Akay, Bitlis Emniyet Müdürü Fatih Kaya, Hakkari Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu ile Muş Emniyet Müdürü Zafer Aktaş eşlik etti. Yapılan ziyaretten dolayı heyete teşekkür eden Vali Seddar Yavuz, "Emniyet teşkilatımızın çok değerli yöneticileri, vatandaşlarımızın huzuru ve güvenliği için 24 saat boyunca hizmet etmektesiniz. Bu anlamda sizlerin hizmetleri takdire şayandır. Sizlerin şahsında tüm emniyet teşkilatı personeline kazasız, belasız hayırlı görevler diliyorum" dedi.

        Ziyaret, toplu hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi.

        (NA-MSA-Y)

        23.01.2017 09:35:41 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler