Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Barış Mahallesi'nin doğu ve batısı buluşuyor

        (Fotoğraflı)

        ANTALYA (İHA) - Kepez Belediyesi, Barış Mahallesi'nin doğu ve batısını ayıran vadiyi doldurma kararı aldı. Dolumun ardından yapılacak yeni yolla iki yakada buluşmuş olacak.

        Kepez Belediyesi, Barış Mahallesi'nin iki yakasını, küçük bir vadiyi hafriyatla doldurduktan sonra yapacağı yolla bir araya getiriyor. Belediye ayrıca, doğu ve batı aksında bulunan 2906 Sokak'ta yaşanan 'vadi' sorununu ortadan kaldırıyor.

        Vadi engelinden dolayı doğu ve batıdaki araçların geçişinin olmadığını Başkan Tütüncü'ye ileten Barış Mahalle Muhtarı İsmet Keskin, bölge sakinlerinin 2906 Sokak'ın iki yakasının birleştirilmesi talebini de iletti. Başkan Tütüncü de Başkan Yardımcısı Sebahat Adanır ve Fen İşleri Müdürü Ali Aslan ile sokağın birleşmesine engel olan vadide incelemelerde bulundu.

        Tütüncü, vadiyi hafriyatla doldurduktan sonra yapacakları yolla 2906 Sokak'ı birleştireceklerini söyledi. Başkan Tütüncü, "Zor doğa şartları yatırımlara engel değil. Yeter ki niyetiniz ve azminiz olsun. Barış Mahallesi'nin iki yakasını yeni yolla birleştiriyoruz." dedi.

        (SM-

        23.01.2017 12:05:28 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler