Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İnönü'de tüm mahalle muhtarlarına kar küreme aleti

        (Fotoğraflı)

        ESKİŞEHİR (İHA) - İnönü'de tüm mahalle muhtarlarına, yoğun kar yağışı nedeniyle İnönü Belediyesi tarafından toplamda 16 adet kar küreme aleti verildi.

        Yoğun kar yağışının ardından bazı ara sokaklar ve caddelerde kar birikimi ve buzlanma meydana geldi. Kar temizleme çalışmalarını hızlandırmayı amaçlayan İnönü Belediyesi, kapanan ara sokaklarda ve caddelerde ulaşım kolaylığı sağlanması için bütün mahalle muhtarlarına toplamda 16 adet kar kürüme aleti verdi.

        Mahalle muhtarları yoğun kar yağışının meydana geldiği durumlarda bu aletleri traktörlerin arkasına bağlayıp kullanarak kar temizleme çalışmalarına destek vererek hizmetleri hızlandırmayı amaçlıyor. Bu şekilde ulaşımın daha hızlı bir şekilde ulaşımın rahatlaması yolların, sokakların ve caddelerin trafiğe açılması bekleniyor.

        (İHA-MET-Y)

        23.01.2017 18:28:10 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler