Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ayşe Kulin okuyucuları ile buluştu

        (Fotoğraflı)

        İZMİR (İHA) - Türkiye'nin başarılı yazarlarından Ayşe Kulin, İzmir MaviBahçe'de okuyucuları ile buluştu. Hayranları tarafından büyük ilgi ile karşılanan Ayşe Kulin, yeni kitabı "Kanadı Kırık Kuşlar" ile okuyucularına yepyeni bir serüven sunuyor.

        Türkiye'nin en çok okunan yazarlarından biri olan Ayşe Kulin, İzmir'de bulunan MaviBahçe'ye geldi. Yeni kitabı Kanadı Kırık Kuşlar'ın tanıtımı dahilinde gerçekleştirilen etkinlikte büyük ilgi ile karşılaşan başarılı yazar, yeni kitabında yine eşsiz bir serüveni sayfalarına taşıdı.

        En Moda Sohbetler'in konuğu Akkaya ve Şenyürek

        Öte yandan, MaviBahçe tarafından rutin olarak gerçekleştirilen "En Moda Sohbetler" etkinliğinin bu haftaki konukları Modacı Hakan Akkaya ve Moda Bloggerı Duygu Şenyürek oldu. Modaseverler tarafından yoğun ilgi ile karşılaşan ünlü isimler, yeni sezona ilişkin ipuçları verdi. Katılımcılar ile eğlenceli ve renkli bir sohbet gerçekleştiren Hakan Akkaya ve Duygu Şenyürek, modaseverlere keyifli anlar yaşattı.

        (CA)

        24.01.2017 10:37:08 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler