Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Demirci'de trafik levhaları yenilendi

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Trafikte sürüş güvenliği için 17 ilçede çalışmalarını sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Demirci ilçesinde bulunan trafik yönlendirme levhalarını yeniledi.

        Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı ekipleri, trafikte sürüş konforu ve yaya güvenliğini sağlamak amacıyla, trafik levhalarına yönelik bir çalışma gerçekleştirdi. Çalışma kapsamında Demirci ilçesindeki trafik yönlendirme levhaları yenilendi. Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı ekiplerinin, yaya ve sürücülerin güvenliği için yoğun gerekli çalışmaları yerine getirdiğini belirten Daire Başkanı Mümin Deniz, trafik levhalarının eksikliğinden kaynaklanan kazalara sebebiyet vermemek için trafik levhalarının yenilendiğini söyledi. Deniz, ulaşımda konforun ve güvenliğin arttırılması için Manisa Büyükşehir Belediyesinin çalışmalarına devam edeceğini söyledi.

        (AY-Y)

        24.01.2017 11:07:41 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler