Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ADS-DER'den hasta yakınlarına sıcak çorba ikramı

        (Fotoğraflı)

        ADANA (İHA) - Kısa adı ADS-DER olan Adana Demirsporlular Derneği Kadın Kolları'nın organize ettiği hasta yakınlarına çorba ikram edilmesi etkinliği, Balcalı Hastanesi, Seyhan Belediyesi ve Adana Demirspor Kulübü tarafından da desteklendi.

        Etkinlik öncesi Çukurova Üniversitesi Balcalı Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Yeşim Taşova ile görüşen ADS-DER Kadın Kolları Başkanı Şenay Ildız proje ile ilgili bilgiler verdi. Prof. Dr. Taşova ise hastane yerleşkesinde hasta yakınlarına çorba ikramının uygun bulduklarını belirterek, bu konudaki duyarlılıklarından ötürü hasta yakınları adına projeye katkı koyanlara teşekkür etti.

        ADS-DER Kadın Kolları Başkanı Şenay Ildız de dernek olarak bu ve benzeri birçok önemli projeye imza attıklarını bundan sonrada atmaya devam edeceklerini söyledi.

        Daha sonra gerekli izinlerin alınmasının ardından Seyhan Belediyesi'nin sağladığı masa ve sandalye desteği, Adana Demirspor Kulübünün de çorba yapımını üstlenmesiyle dernek üyeleri Balcalı Hastanesi bahçesinde hasta yakınlarına çorba ikramını gerçekleştirdi.

        Adana Demirsporlular Derneği Başkanı Telat Şahin ise projeye destek veren Balcalı Hastanesi'ne Seyhan Belediyesi'ne, Adana Demirspor Kulübüne ve emek veren dernek üyelerine teşekkür ederek etkinliğin toplam 4 hafta cuma günleri gerçekleştirileceğini kaydetti.

        (ELF-Y)

        24.01.2017 11:27:12 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler