Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Düzce'de hastane çevresinde seyyara izin yok

        (Fotoğraflı)

        Tuncay Türkgülü

        DÜZCE (İHA) - Düzce Belediyesi zabıta ekipleri son dönemde Düzce Atatürk Devlet Hastane önünde artan seyyar satıcılara karşı harekete geçti.

        Hastane yoğunluğunu fırsat bilen seyyar satıcılara göz açtırmayan Zabıta Ekipleri Hastane önünde satış yapanlara yasal işlem yapıyor. Düzce Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Yetkilileri, seyyar satıcıların izinsiz satış yapmalarının yasak olduğunu hatırlatarak "Bu konuda daha önceden de satıcılar uyarılmışlardı. Buna rağmen yasağa uymayanlar hakkında yasal işlem yapıyoruz. Devlet Hastanesi önünde ve çevresinde faaliyet gösteren ve sağlığa aykırı şartlarda açıkta gıda satan gerek halk gerekse hasta sağlığını tehdit eden seyyar satıcıların tamamı kaldırıldı. Belediye Zabıta Müdürlüğü olarak halkımızın sağlığını tehdit eden hijyenik şartlarda satış yapmayan tüm unsurların ortadan kaldırılması için başlattığımız çalışmalar devam edecektir" denildi.

        (TT-AY)

        24.01.2017 11:34:28 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler