Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Forum Erzurum'dan 'Mini Sürüş Akademisi'

        (Fotoğraflı)

        ERZURUM (İHA) - Erzurum'un yaşam merkezi Forum Erzurum, sömestr tatilinde çocuklar için çok eğlenceli bir etkinlik düzenlemeye hazırlanıyor. 28 Ocak-5 Şubat tarihleri arasında Forum Erzurum'da gerçekleşecek olan 'Mini Sürüş Akademisi' etkinliğiyle çocuklar unutulmaz bir deneyim yaşayacaklar.

        Erzurumluların buluşma noktası Forum Erzurum, çocuklara yönelik keyifli bir etkinliğe ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. 28 Ocak - 5 Şubat tarihleri arasında minikler Forum Erzurum'un 'Mini Sürüş Akademisi'nde unutulmaz bir deneyim yaşayacak.

        'Mini Sürüş Akademisi'nde çocuklar uygulamalı trafik eğitimi alırken aynı zamanda trafik temalı boyama, puzzle ve çeşitli atölyelerde el becerilerini geliştirecek. Keyifli anların yaşanacağı etkinlikte çocuklar, mini araçları kullanarak trafik işaretlerinin yer aldığı parkurda trafik deneyimi yaşayacak.

        Unutulmaz anların yaşanacağı etkinlik sonrasında, tüm minik katılımcılara üzerinde adlarının bulunduğu "Bilinçli otomobil kullanıcısı olma ve trafik kuralları öğrenmeye ilk adım olan Forum Erzurum Trafik Eğitim Parkuru'na katıldığınız için teşekkür ederiz" yazılı sertifika hediye edilecek. Etkinlik boyunca fotoğraf çektirme şansı olan çocuklar bu keyifli anları güzel bir anı olarak saklayabilecekler.

        Forum Erzurum önümüzdeki günlerde de birbirinden keyifli etkinliklere ev sahipliği yapmaya devam edecek.

        (ÖB-ÖB-Y)

        24.01.2017 12:06:46 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler