Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Doç. Dr. Ercan Taşkın: Kütahya'nın yaşam kalitesini daha da artırmak istiyoruz

        (Fotoğraflı)

        Hüseyin Efe

        KÜTAHYA (İHA) - Kütahya Kent Konseyi Başkanı Doç. Dr. Ercan Taşkın, konsey üyeleri olarak, Kütahya halkının yaşam kalitesini daha da artıracak çalışmalar yaptıklarını ifade etti.

        Konsey yöneticileriyle birlikte basın toplantısı düzenleyerek, 2016 yılı faaliyetleri değerlendiren Başkan Taşkın, 1 yılda 45 projenin başlanılmasında ve hayata geçirilmesinde katkıda bulunduklarını dile getirdi.

        Kent Konseyi'nin şikayet mercii olmadığını belirten Taşkın, "Kuruluş amacımız fikir ve proje üretip belediye meclisine sunmak ve görüş bildirmektir. Kütahya'nın yaşam kalitesini artırmak istiyoruz.Kent Konseyi şikayet makamı değildir. 2016 yılında Kütahya'nın plaka numarası olan 43 projeyi kendimize hedef edinmiştik. Bu hedefimizi geçtik ve 45 projeye katkıda bulunduk" dedi. (EFE)

        24.01.2017 12:36:36 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler