Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Federal Mermer'den Bilecikspor jest

        - Bilecikspor'un yeni transferi Tamgaç Keçe;

        - "Bu takıma gelmemin amacı para değil, para ikinci planda"

        (Fotoğraflı)

        Cem Kaan Toka

        BİLECİK (İHA) - Bilecik 1. Amatör Lig'de 1 maç eksiğiyle en yakın rakibine 2 puan fark atan Bilecikspor'a transfer edilen bir oyuncunun alacakları Federal Mermer Fabrikası tarafından karşılandı.

        Bilecik 1. Amatör Lig 2016-2017 futbol sezonu devre arasında transferleri tüm hızıyla devam ederken, Bilecik'in Vezirhan Beldesinde faaliyet gösteren Federal Mermer fabrikası sahibi Bozüyük Belediyesi İdman Yurdu Spor'dan Bilecikspor transfer edilen Tamgaç Keçe'nin yarım sezon boyunca alacağı ücreti ödeyerek takıma jest yaptı. Düzenlenen imza töreninde konuşan fabrika sahibi İsmail Kurt, Bilecik'te para kazandıklarını ve sporu sevdikleri için ilin takımı olan Bilecikspor'a bir transfer yaparak katkıda bulunduklarını belirtti. Kurt, "Takımımız namağlup lider. Ben de işlerimin yoğunluğundan fırsat buldukça maçları seyretmeye gidiyorum. Böyle bir işte akma sakta damlamaya çalıştık. Az da olsa bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Ben şuna inanıyorum Bilecik'in çok büyük potansiyeli var. Bilecik'in Bilecikspor'un daha iyi noktalarda olmasını arzu ediyoruz. Çünkü Osmanlı'nın kurulduğu şehir. Maneviyatı, potansiyeli olan bir yer. Şu anda bir şey yapılmıyor. Tanıtım yok. Gerek turizm, gerek spor açısından bir araya gelmesi lazım. Gönül arzu ediyor ki Bilecikspor yine Süper Lig'de olsun" dedi.

        "Amacımız 24'te 24 yaparak Bilecikspor'u bir üst lige taşımak"

        Bilecikspor Başkanı İsmail Cinoğlu ise İsmail Kurt'a teşekkür ederek, "Herkes yaptığı işlerin dışında sosyal faaliyetlerde bir şeylerin ucundan tutmaya çalışıyor. Yaklaşık 2 yıldır da Bilecikspor başkanlığı yaparak Bilecik'in gençliğine, Bilecik'in tanıtımına gücümüz ölçüsünde destek olmaya çalışıyoruz. Bugün burada Bilecikspor kulübü olarak devre arası transferlerimizden Bozüyük Belediyesi İdmanyurdu Spor'da oynayan eskiden de Vitraspor'un kaptanlığını yapan Tamgaç'ın transferini Federal Mermer olarak karşıladılar. Bu ekonomik şartlarda sosyal faaliyetlerimize miktarı çok önemli değil bu bir lira da olsa yüz lira da olsa niyet çok önemli. Bu niyeti bize sağladıkları için en azından bize moral verdikleri için arkamızda ağabeylerimizin, duyarlı insanlarımızın bizim bir lafımızla bir sözümüzle bugün burada bu işi gerçekleştirdikleri için hepsine camiamız olarak, Bilecikspor Kulübü olarak, yönetim kurulundaki arkadaşlarım adına çok teşekkür ederim. Bizler çalışmalarımızla bize verdiğiniz güçle inşallah zaten ilk yarıyı 12'de 12 yaparak, en yakın rakibimize 5 puan farkla bitirdik. Amacımız 24'te 24 yaparak Bilecikspor'u bir üst lige taşımak. Bunun için çaba harcıyoruz. Bunun için uğraşıyoruz. Bu anlamda Bilecikspor günahını veren İsmail Kurt abimin diğer sanayici arkadaşlara örnek olmasını diliyorum" dedi.

        "Bu takıma gelmemin amacı para değil, para ikinci planda"

        Bilecikspor yeni transferi Tamgaç Keçe ise; Bilecikspor'a gelmesine vesile olan başta İsmail Cinoğlu ve İsmail Kurt'a teşekkür ederek, "Bu takıma gelmemdeki asıl amaç para falan değil. Para ikinci planda. Takımın ligdeki durumu 5 puanla birinci olması ve şampiyonluğa yakın olmasından dolayı. Daha önce 4 kez şampiyonluk yaşadım başka takımlarda. Bu takımın bu ligde olmayı hak etmediğini düşündüğüm için ve şampiyonluğa en yakın potansiyeli olduğu için bu takımı seçtim. İnşallah hayırlı olur. Sezon sonunda inşallah şampiyon Bilecikspor olur. Bunda benimde katkım olur. Bundan sonra her şey Bilecikspor için. İnşallah sezon sonunda da hak ettiği yere gelir diye düşünüyorum" dedi.

        Konuşmaların ardından hatıra fotoğrafının çekinilmesinin ardından imza töreni sona erdi.

        (CKT-MET-Y)

        24.01.2017 12:37:04 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler