Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kütahya'da devlet-halk buluşması

        (Fotoğraflı)

        Hüseyin Efe

        KÜTAHYA (İHA) - Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayir istek, şikayet, önerileri dinlemek ve sorunlara çözüm bulmak amacıyla vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

        Vali Ahmet Hamdi Nayir başkanlığında, Vahid Paşa Yazma Eser Kütüphanesi'nde düzenlenen buluşmaya Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, İl Emniyet Müdürü, İl Milli Eğitim Müdürü, İl Sağlık Müdürü, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Müdürü, Çalışma ve İŞ-KUR İl Müdürü, OEDAŞ İl Müdürü, Gaybiefendi, Servi, Meydan, Fuatpaşa, Cedid, Cemalettin, Lala Hüseyin Paşa, İstiklal, Maruf ve Paşam Sultan mahallelerinde görev yapan muhtarlar ile vatandaşlar katıldı.

        Vali Ahmet Hamdi Nayir, vatandaşların istek ve şikayetlerinin dinlenerek çözüm aranacağı 'Halkla Buluşma' toplantıların her ay gerçekleştirileceğini söyledi.

        Valilik makamının herkese açık olduğunu, düzenlenecek olan toplantılarda da vatandaşların doğrudan muhatap bulacaklarını belirten Vali Ahmet Hamdi Nayir, "Benim kapım herkese açık. Bugüne kadar görüşmek isteyip görüşemeyen kimse olmadı. Daire amirlerimizin de kapıları açık. Bu toplantıları beklemeden şikayet ve taleplerinizi alıp, çözmek durumundalar. Tek gayemiz; elimizdeki imkanlarla Kütahya'nın ihtiyaç duyduğu hizmetleri, faaliyetleri yürütebilmek" diye konuştu.

        Vali Ahmet Hamdi Nayir, vatandaşların istek ve şikayetlerinin dinlenerek çözüm aranacağı 'Halkla Buluşma' toplantıların her ay gerçekleştirileceğini söyledi.

        Vali Ahmet Hamdi Nayir'in konuşmasının ardından kurum yetkilileri kendilerini tanıtarak, kurumlarının çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

        Vatandaşların ve muhtarların sorunlarını ve isteklerini dinleyen Vali Nayir sorunların çözümü için ilgili kurum amirlerine talimat verdi. (EFE)

        24.01.2017 12:41:08 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler