Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Unutulan eşyalar şaşırtıyor

        - Altınordu ilçesinde 2016 yılında zabıtaya teslim edilen unutulmuş eşyalar arasında 4 bin TL, 300 euro ve 100 dolar da bulunuyor. En çok unutulan eşya ise nüfus cüzdanı oldu

        (Fotoğraflı)

        Metin Akyürek

        ORDU (İHA) - Ordu'nun Altınordu ilçesinde insanların günlük hayat içerisinde yol, yeme içme yerleri ve kamu kurumlarında unuttuğu ve düşürdüğü eşyalar görenleri şaşırtıyor. Unutulan eşyalar arasında yaklaşık 4 bin Türk Lirası, euro ve dolar bulunuyor.

        2016 yılı içerisinde Altınordu Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne teslim edilen çoğunlukla nüfus cüzdanları, ehliyet, araba anahtarı, çanta, cüzdan, kredi kartları, gözlük, ev anahtarları, ayakkabı, cep telefonları ve para tutanak ile koruma altına alındı. 2016 yılı içerisinde Altınordu ilçesinde vatandaşlar tarafından kaybedilen, 2 adet cep telefonu, 7 adet cüzdan, 27 adet nüfus cüzdanı, 6 adet anahtar, 5 adet el çantası, 3 poşet giyim çantası, 3 bin 931 Türk Lirası, 300 euro,100 dolar, zabıta müdürlüğü ekipleri tarafından tutanak karşılığında yediemine alındı. Sahibi daha sonra bulunan 300 euro tutanak karşılığında teslim edildi.

        Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, zabıta ekiplerince bulunan veya vatandaşlar tarafından bulunarak teslim edilen eşyaların sahiplerine ulaştırılabilmesi için eşyasını kaybetmiş olan kişilerin Altınordu Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne başvuruda bulunmaları gerektiğini söyledi.

        Tekintaş, sahiplerine ulaştırılamayan nüfus cüzdanlarının Nüfus Müdürlüğüne, ehliyet ve ruhsatların Trafik Ruhsat Müdürlüğüne, banka kartlarının ilgili bankalara bildirildiğini belirtti. Banka kartlarının bankalar tarafından iptal edildiğine dikkat çeken Tekintaş, iptal ettirilen kartlarında zabıta müdürlüğü tarafından imha edildiğini kaydetti.

        (MAK-SLH-Y)

        24.01.2017 12:42:25 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler