Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KONESOB'tan MÜSİAD'a hayırlı olsun ziyareti

        (Fotoğraflı)

        KONYA (İHA) - Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KONESOB) Başkanı Ali Osman Karamercan, MÜSİAD Konya Şube Başkanlığı'na seçilen Ömer Faruk Okka'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

        MÜSİAD Konya Şube Başkanlığı seçimleri sonrası Başkan Ömer Faruk Okka'ya hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor. Son olarak KONESOB Başkanı Ali Osman Karamercan, Birlik Başkanvekili Ahmet Çal ve Konya Fırıncılar Odası Başkanı Vedat Honca, MÜSİAD Konya Şubesi'ni ziyaret ederek yeni Başkan Ömer Faruk Okka'ya hayırlı olsun temennisinde bulundu. Ziyarette konuşan Başkan Ali Osman Karamercan, MÜSİAD'ın da bu beraberliği sağlamada önemli bir rol üstlendiğini belirterek, Başkan Ömer Faruk Okka'ya teşekkür etti.

        KONESOB ve çalışmalar hakkında da Başkan Okka'ya bilgiler veren Başkan Karamercan, "84 meslek odamız ve 55 bin aktif üyemiz ile Konya ve ilçelerimizdeki meslek odalarımızla şehrimiz insanına hizmet vermekteyiz. Konya'mızda yakalanan birlik beraberliğin devamı noktasında elimizden gelen gayreti göstermekteyiz. Konya'mızın önemli STK'larından olan MÜSİAD'ın çalışmalarını da başarıyla takip etmekteyiz. Yeni ekibinizle birlikte başkanlığınızın hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

        Ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren MÜSİAD Konya Şube Başkanı Ömer Faruk Okka da, KONESOB Başkanı Ali Osman Karamercan'a teşekkür ederek, MÜSİAD olarak birlik ve beraberliğin devamı noktasında çalışmaları devam ettireceklerini sözlerine ekledi.

        Ziyaretin sonunda KONESOB Başkanı Ali Osman Karamercan, MÜSİAD Konya Şube Başkanı Ömer Faruk Okka'ya günün anısına minyatür Osmanlı kaftanı armağan etti ve toplu fotoğraf çekimi gerçekleştirildi.

        (US-AH-Y)

        24.01.2017 12:46:56 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler