Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Medical Park Antalya kadrosunu güçlendirdi

        (Fotoğraflı)

        ANTALYA (İHA) - Medical Park Antalya Hastane Kompleksi, hekim kadrosuna Op. Dr. Yaprak Kandemir Deniz ile Uzm. Dr. Fırat Deniz'i kattı.

        Hastane, Op. Dr. Yaprak Kandemir Deniz'i Kadın Hastalıkları ve Doğum Bölümü'ne, Uzm. Dr. Fırat Deniz'i de iç hastalıkları kadrosuna dahil etti.

        Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden 2008 yılında mezun olan Op. Dr. Yaprak Kandemir Deniz, 2013 yılında Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı oldu. Gebelik takibi ve doğum, jinekolojik estetik uygulamalar, üro-jinekolojik cerrahi, laparoskopik cerrahi ve perinatoloji (riskli gebelik) ilgili tecrübelerini Medical Park Antalya Hastanesi Kompleksi'ne taşıyacak. Meslek hayatı boyunca birçok ulusal kongreye ve bilimsel toplantılara katılan Op. Dr. Yaprak Kandemir Deniz, pek çok sertifikaya sahip.

        Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden 2007 yılında mezun olan Uzm. Dr. Fırat Deniz, 2011 yılında İç Hastalıkları Uzmanı oldu. Uzm. Dr. Fırat Deniz, diyabet (Tip 1, Tip 2, insülin direnci), anemi, tiroid hastalıkları (Guatr, hipotiroidi, hipertiroidi), osteoporoz, sindirim sistemi hastalıkları (Gastrit, reflü, huzursuz barsak hastalığı), kronik yorgunluk fibromiyalji, kolesterol lipid metabolizma bozukluklarıyla ilgili konularda hasta kabulü yapacak.

        (SÇ-SÇ-Y)

        24.01.2017 13:19:40 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler