Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Belediyeden engelli öğrenciye tekerlekli sandalye sürprizi

        (Fotoğraflı)

        KOCAELİ (İHA) - İzmit Belediyesi tarafından engelli bir öğrenciye tekerlekli sandalye hediye edildi.

        Belediye yetkilileri, tekerlekli sandalyeyi İsmail Celepci'ye okulunda teslim ettiler. Nuh Çimento İş Okulu 10. sınıf öğrencisi İsmail Celepci, hediye edilen tekerlekli sandalye sayesinde büyük sevinç yaşadı. Tekerlekli sandalyenin teslimi sırasında Nuh Çimento İş Okulu Müdürü Mustafa Kurnaz, öğretmenleri Ziyade Öztürk ve Suzan Vural ile annesi Yurdanur Celepci de hazır bulundu.

        16 yaşındaki Celepci'nin hediye edilen tekerlekli sandalye sayesinde artık okuluna rahat bir şekilde gidip geleceğini söyleyen annesi Yurdanur Celepci, "Belediye Başkanımız Dr. Nevzat Doğan'dan Allah razı olsun. Artık çocuğum istediği zaman sokağa çıkabilecek. Okula gidip gelmesi de zor olmayacak" şeklinde konuştu.

        (GY-Y)

        24.01.2017 13:28:44 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler