Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Muhtarlara uyuşturucuyla mücadele çağrısı

        (Fotoğraflı)

        Harun Sak

        BURSA (İHA) - Bursa Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Aile Danışma Merkezi (GADEM), muhtarlara uyuşturucuyla mücadele çağrısında bulundu.

        GADEM yetkilileri, Yenişehir ilçesinde muhtarlarla bir araya geldi. Meclis salonundaki toplantıya Belediye Başkanı Süleyman Çelik, Muhtarlar Odası Başkanı Enver Zengin ile muhtarlar ve belediye personeli katıldı. GADEM Sorumlusu Gökhan Öztürk, bu uygulamanın Türkiye'de bir ilk olduğunu, alkol ve madde bağımlılığıyla mücadele ettiklerini söyledi. Bu mücadelede muhtarlara iş birliği çağrısında bulunan Gökhan Öztürk, her ayın sonunda 17 ilçe koordinatörünün bir araya gelerek değerlendirme toplantısı yapıldığını ifade etti.

        Başkan Süleyman Çelik de, uyuşturucunun toplumun en önemli meselesi olduğunu belirterek, "Uyuşturucu ile top yekûn mücadele etmeliyiz. Bu tür toplantılarla muhtarlarımızı bilgilendirip, mahallelerindeki gençlere sahip çıkmalarını sağlamalıyız" diye konuştu.

        (HS-MŞ)

        24.01.2017 13:29:38 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler