Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İŞKUR'un istihdam seferberliği devam ediyor

        (Fotoğraflı)

        ADANA (İHA) - Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) istihdam seferberliği kapsamında Adana'da lider firmaların insan kaynakları departmanı temsilcileriyle bir araya geldi.

        Adana İnsan Kaynakları grubunun ilk toplantısı İŞKUR, Adana Sanayi Odası ve Adana Ticaret Odası'nın önderliğinde Adana Sanayi Odası toplantı salonunda yapıldı.

        80 firmadan temsilcilerinin katıldığı toplantıda, insan kaynakları temsilcilerinin arasında karşılıklı bilgi paylaşımı yapıldı. Belirli konularda eğitim alan temsilcilere, kamu kurumlarının hizmet tanıtımı ve değişen mevzuatlar hakkında ilgili kurumlardan gelen uzman kişiler tarafından da bilgilendirme yapıldı.

        İŞKUR'un iş gücünü arttırmak için yaptığı Adana İnsan Kaynakları Grubu toplantısında, bölgedeki işgücünü kurumsal firmalarda değerlendirerek işe alma süreçlerinde insan kaynakları temsilcilerinin desteklerini sağlanmasının bu çalışma ile daha güçlendiği belirtildi.

        (ELF-Y)

        24.01.2017 13:58:56 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler