Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bozbey'den Emniyet Müdürü Zeybek'e ziyaret

        (Fotoğraflı)

        BURSA (İHA) - Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine getirilen Mustafa Hüsnü Zeybek'i makamında ziyaret etti.

        Başkan Mustafa Bozbey, Nilüfer İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne atanan Mustafa Hüsnü Zeybek'e nezaket ziyaretinde bulundu. Emniyet teşkilatının vatandaşların huzuru için gece gündüz çalıştığına dikkat çeken Mustafa Bozbey, "İnanıyorum ki belediye, emniyet ve kaymakamlık iş birliğiyle Nilüfer'deki huzur artarak devam edecek" diye konuştu.

        Ziyaretten memnuniyet duyduğunu dile getiren Emniyet Müdürü Zeybek de, "Hizmet anlamında bize bırakılan çıtayı bir üst seviyeye çıkarmak istiyoruz. Nilüfer'i daha huzurlu ve daha yaşanabilir hale getirmek için hep birlikte çalışacağız" dedi.

        (MŞ)

        24.01.2017 14:16:16 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler