Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Korucu adayları mülakata alındı

        (Fotoğraflı)

        Ahmet Arslantaş

        ADIYAMAN (İHA) - Adıyaman merkeze bağlı köylerde güvenlik koruculuğu yapmak için müracaat eden adaylar mülakata alındı.

        Adıyaman merkez ve ilçelerinde görev yapan ve yaşları dolan güvenlik korucularının emekliye ayrılması ile yerine alınacak güvenlik korucuları için mülakata başlandı. Adıyaman merkeze bağlı köylerde görev yapacak olan 27 güvenlik korucusu için Adıyaman Atatürk Stadında mülakat yapıldı.

        Adıyaman Vali Yardımcısı Yusuf Özdemir'in komisyon başkanlığı, askeri personelin komisyon üyeliğini yaptığı mülakatta, güvenlik korucusu adayları kıyasıya mücadele etti.

        Atatürk Stadında gerçekleştirilen mülakatla adaylar ilk olarak 3 kilometrelik koşu, ardından 36 şınav ve 36 mekik çekti. Spor mülakatının ardından adaylar komisyon tarafından genel kültür ve genel yetenek mülakatına alındı.

        Güvenlik korucusu olarak alınacak olan 27 kişi arasına girmek için başvuran 120 kişiden 27 asil, 27 yedek güvenlik korucusu belirlenecek.

        (AHM)

        24.01.2017 14:25:22 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler