Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Diyarbekirspor'un kadın futbolcular zirveyi bırakmıyor

        DİYARBAKIR (İHA) - Kadınlar 3.Futbol Ligi 8.Grup'ta yer alan kadın Diyarbekirspor'un kadın futbol takımı zirvedeki yerini koruyor. Yeşil kırmızılı ekip, kendi sahasında Ağrı Aile ve Sosyal Politikalar Gençlik ve Spor'u 1-0 yenerek puanını 27'ye çıkardı.

        Diyarbekirspor, 24 puanla Siirt Hasbeysport takip ediyor. Diyarbekirsporlu kadın futbolcular, 11.hafta maçında 29 Ocak Pazar günü saat 12.00'da Batman Karşıyakaspor ile deplasmanda karşılaşacak. Diyarbekirspor kulübünden konuya ilişkin yapılan açıklamada, kadın futbolcuların elde ettiği başarıların gurur verici olduğu vurgulandı. Açıklamada, kadın futbol takımına her türlü desteğin verildiği ifade edilerek, "Kadın futbolcularımızın elde ettiği başarılar camiamıza moral vermiştir. Bu anlamda başta sporcularımız olmak üzere tüm teknik heyeti kutluyoruz. Elde edilen başarıların aratarak devam etmesini diliyoruz" denildi.

        (MÇ-MP-Y)

        24.01.2017 15:12:03 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler