Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şahinbey'de yeni yılın ilk personel toplantısı yapıldı

        (Fotoğraflı)

        GAZİANTEP (İHA) - Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu 2017 yılının ilk personel toplantısını gerçekleştirdi.

        Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, personellerin motivasyonunu artırmak adına çalışmasında üstün başarı gösteren personelleri ödüllendirdi. Şahinbey Belediyesi Kültür Merkezinde yapılan personel toplantısına Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, meclis üyeleri, belediye başkan yardımcıları kurum müdürleri ve personeller katıldı.

        "Bir vücudun parçası gibiyiz"

        Başkan Tahmazoğlu, bu yılın ilk personel toplantısı düzenlediklerini belirterek, "Bu bir aile toplantısı. Her birimiz bir vücudun ayrı bir parçası gibi gayretle çalışıyoruz. Çalışmaya da devam edeceğiz. Bu yıl inşallah Çanakkale'ye 20.000 öğrencimizi daha götüreceğiz. Herkesin 7/24 esasına göre çalıştığını biliyorum. Ancak daha farklı projeler ve fikirler şeyler üretmemiz gerekiyor. Bu anlamda her personel toplantımızda farkındalık ortaya koyan arkadaşlarımızı ödüllendiriyoruz" dedi.

        Yapılan konuşmanın ardından, ayın personeli seçilen Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünden Halime Cafer, Sosyal Yardımlaşma Müdürlüğünden Mustafa Kurt, birer tam altın ve takdir belgesi ile ödüllendirildi.

        (SD-Y)

        24.01.2017 15:13:19 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler