Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TÜGVA Başkanı Som'dan Vali Yardımcılarına Ziyaret

        (Fotoğraflı)

        Melih Yiğit

        ŞIRNAK (İHA) - Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Şırnak İl Başkanı Fırat Som, vali yardımcılarını ziyaret etti.

        TÜGVA Şırnak İl Başkanı Fırat Som, Belediye eski Başkanı Ahmet Hamdi Yıldırım ve Ticaret ve Sanayi Odası eski Başkanı Yusuf Som ile birlikte, Vali Yardımcısı Ali Arıkan ve belediyeye kayyum olarak atanan Vali Yardımcısı Turan Bedirhanoğlu'nu makamında ziyaret ederek, TÜGVA'nın Şırnak'ta yapacağı faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Vali Ali Arıkan, vakfın ziyaretinden duyduğu memnuniyetini dile getirerek, "Gençler için bir çaba içinde olan ve genç kardeşlerimizi bir araya getirdiği için tebrik ediyor, bu güzel çalışmalarından dolayı Fırat Som'u kutluyorum" dedi.

        Vali Yardımcısı Turan Bedirhanoğlu ise, TÜGVA İl Başkanı olarak atanan Fırat Som'a yeni görevinde başarılar diledi. Şırnak'ta devlet tarafından yaraların sarılması ve yeniden imar için yürütülen çalışmaları anlatan Bedirhanoğlu, "Hazırladığımız projeleri hayata geçiriyoruz. Kentte yapılacak yol çalışmaları için 105 milyon, kanalizasyon hattı için 28 milyon, içme suyu çalışmaları için 23 milyon, park ve bahçeler için 4 milyon lira ödenek ayrıldı. Şehir merkezinde devasa bir yaşam parkı projemiz var. 15 okula oyun parkları, engelliler için oyun alanları, mesire alanları gibi insanların hayat kalitesini yükseltecek projeler yakında halkımızın hizmetinde olacak" diye konuştu.

        Mevcut otogar binasının yerine Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ile Kadın Doğum Hastanesi yapacaklarını anlatan Bedirhanoğlu, yeni otogar binasının ise şehir dışında inşa edileceğini söyledi.

        Karşılıklı iyi niyet dileklerinin sunulduğu nezaket ziyaretinde İl Başkanı Fırat Som ise, şunları kaydetti:

        "Türkiye Gençlik Vakfı, gençleri şuurlu ve donanımlı yetiştirmek üzere yola çıkan, milli değerlerini bilen, tanıyan ve sahip çıkan bireyler yetiştirmek arzusundayız. Bu bağlamda ortaokul, lise ve üniversite gençliğinin geleceği için çalışıyoruz."

        (MY-MP-Y)

        24.01.2017 15:33:08 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şırnak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şırnak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler