Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kaymakam Özkan'dan askerlere ziyaret

        (Fotoğraflı)

        Uğur Ulu

        MUŞ (İHA) - Muş'un Hasköy Kaymakamı Ahmet Özkan, İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret etti.

        Hasköy İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret eden Kaymakam Ahmet Özkan, nizamiye girişinde Jandarma Yüzbaşı Vedat Gül ve askeri personeller tarafından karşılandı. Buradaki karşılamanın ardından İlçe Jandarma Komutanının odasına geçen Kaymakam Özkan, güvenlik tedbirleri hakkında Yüzbaşı Vedat Gül'den bilgi aldı. Ardından askerlerle kahvaltı yapan Kaymakam Özkan, askerlere zorlu görevlerinde başarı diledi. Burada bir konuşma yapan Kaymakam Özkan, askerlerin büyük fedakarlıklarla görev yaptığını ve 7 gün 24 saat esasına göre vatandaşın can ve mal güvenliğini canları pahasına koruduğunu söyledi. Jandarmanın, Türk Silahlı Kuvvetlerinin göz bebeği olduğunu ifade eden Kaymakam Özkan, "Böylesine şerefli ve kutsal mesleği yürüten askerlerimiz olduğu sürece, bu vatan emin ellerdedir. Emniyet ve asayiş ile kamu düzenin korunmasında, diğer kanun ve nizamların verdiği görevleri yerine getiren göz bebeklerimizsiniz. Zorlu ve çetin geçen kış şartlarına aldırış etmeden gerek kırsalda terör olaylarına, gerekse yerleşim yerlerinde birçok olaya müdahale ederek huzuru tesis ediyorsunuz. Vatandaşlarımız, sizlerin sayesinde evlerinde başlarını yastıklarına gönül rahatlığı ile bırakabiliyor. Bu da Türkiye Cumhuriyeti Devletinin ne kadar büyük ve şefkatli olduğunun göstergesidir" dedi.

        Köy korucularının da jandarma personellerine büyük destek olduğunu kaydeden Kaymakam Özkan, "Tabi ki burada unutmamamız gereken bir hususta köy korucularımız. Onlarda askeri personellerimizle birlikte sahada ortak bir çalışma yürütüyor. İlimizde malum kış şartları ağır geçiyor. Bu şartlar altında görevlerini yürüten tüm silahlı personellerimize teşekkür ediyorum. Allah yardımcıları olsun" diye konuştu.

        (UU-MSA-Y)

        24.01.2017 15:34:10 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler