Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kırıkkale TSO Başkanı Ahmet Varlı;

        - "Kırıkkale yatırımcı işadamları için cazibe merkezi haline gelmiştir"

        (Fotoğraflı)

        KIRIKKALE (İHA) - Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Varlı, Şehrin özellikle sanayi alanında gelişimi için fikir birliklerine ihtiyacı olduğunu ifade ederek Kırıkkale'nin yatırım için 81 il içerisinde en uygun 10 il arasında olduğunu söyledi.

        Kırıkkale'nin altyapısal anlamda hiçbir sorununun bulunmadığını vurgulayan TSO Başkanı Varlı, "Devlet tarafından verilen teşvikler ve şehrin uzun yıllardır sanayi alanındaki gelişme açlığı göz önüne alındığında yatırımcı için uygun şartların bulunabileceğini kaydetti.

        Kırıkkale'nin uzun yıllar göç alan bir şehir olmasına rağmen son yıllarda Türkiye'nin en fazla göç veren şehirlerinden birisi olduğuna dikkat çeken Ahmet Varlı, "Kırıkkale'nin göç alırken göç veren bir şehir durumuna düşmesi sanayi alanındaki gelişimde yetersiz olunduğu anlamına gelir. sanayi, ticaret, ticaret üretim, üretim istihdam, istihdam katma değer, katma değerde gelişme demektir. Bütün bunlar göz önüne alındığında hem iş gücü hem insan gücü bakımından Kırıkkale, yatırımcı iş adamları için son derece cazibe merkezi haline gelmiştir. Devlet teşvikleri yatırımcı için farklı bir cazibe oluştururken, Organize Sanayi Bölgesinde doğalgaz kullanımının başlaması da yine yatırımcılar için bir artı avantaj demektir. Biz Ticaret ve Sanayi Odası olarak şehrimizin gelişimi için yapılabilecek her türlü fedakarlığın başında olmaya hazırız" şeklinde konuştu.

        Şehrin gelişimi için fikir birlikleri ile oluşturulmuş güç birliğinin son derece önemli olduğunu ifade eden Varlı, "Şehrimizin idarecilerinin ve siyasetçilerinin fikir birliğine vararak bir güç birliği sağlamaları Kırıkkale'nin gelişimi için son derece önemlidir. Kırıkkale'nin ihtiyacı ve bu ihtiyacın karşılanacağı yer bellidir. Kırıkkale'nin cazibelerinin yatırımcılara anlatılması ve sanayi alanındaki gelişiminin ilerlemesi için herkesin fikir ayrılıklarından arınıp şehir için fikir birliğine varması gerekmektedir" dedi.

        (BÖ)

        24.01.2017 15:43:58 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırıkkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırıkkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler